Stumpedyssevej 60, 3450 Allerød, Tlf.: 35104762
Langt ude i Tokkekøb Hegn, tæt på Allerød, ligger vores børnehave i et fint skovløberhus på en meget stor naturgrund – og så lige i nærheden af en dejlig fiske- og badesø.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Velkommen til Skovbønehaven Krudthus – en verden med

Venskaber - Natur – Bæredygtighed.

 

Skovbørn er stærke, sunde og sociale -

og så har de det sjovt!

                                    

 

Vores telefonnumre er:

Fastnet: 35104762 

Græshopperne/Judith: 61284995

Sommerfuglene/Annette/Martin: 30136129/31144665

(Vi er jo i skoven eller ude og mobil-dækningen er elendig i området, så send en SMS, hvis du ikke kommer igennem første gang.)

Vores email adresse er: krudthus@titibo.dk

Besøg ligeledes vores facebook side, www.facebook.com/krudthus

Vi er en del af TitiBo-gruppen. Læs mere på www.titibo.dk

   

                      
Måske ny i Krudthus?
Vil I skrive jeres barn på venteliste? Send en mail til Susanne.falk@titibo.dk
Har I lyst til at besøge os? Ring og aftal et tidspunkt, så vi er hjemme i huset, når I kommer.

Vores forældre siger:

Vi jo bare så lykkelige for at have vores drenge hos jer.

Det er uden sammenligning det bedste børneliv de kunne have. To glade og velfungerende drenge som kommer hjem hver dag med røde kinder, smil og en masse ny lærdom i rygsækken. Fantastisk.
Caroline, mor til Louis og Oscar (oktober 2016)

 

Vi har været vanvittig glade de 1½ år, Mads nåede at få i Krudthus - med sine skønne rammer og særlige ånd er det et helt unikt sted, som vi vil tænke tilbage på med stor glæde og fortælle om til andre interesserede. En stor tak til et fantastisk og nærværende personale, som hver dag uanset vejr og årstid yder en indsats, som gør hele forskellen for de børn, der er i Krudthus. Al det bedste til Krudthus i fremtiden og på gensyn - vi kommer på besøg :-)

Mange hilsner Pernille & Kennet, forældre til Mads R. (maj 2016)
 

Jeg afleverer hver morgen en pige, som glæder sig til at komme ud og lege. Som fortæller alle at hun ikke går i børnehave men i Krudthus, som er en skovbørnehave og hvor hun er en del af Krudthus seje flok.

Vi er rigtig glade for personalet- jeres imødekommenhed og engagement, og forskellige kompetencer som vi synes supplerer hinanden rigtig godt i forholdet til behovet i en skovbørnehave, der spænder fra klatring og anden fysisk udfordring, kreativitet, musik og bevægelse, til læring om naturen.

Erik og Ida, far og mor til Linea (marts 2016).

 

 

 

Fortsæt det fantastiske stykke arbejde i gør!
Jens, far til Mads D (oktober 2015)
 
 

 

Det er et super fantastisk sted!!!!

Marie, mor til Laura (oktober 2015)

 

 

 

 

’Det er den bedste tid i mit liv’

Esben, 8 år og hans mor har været på besøg (juni (016)

 

 

 

 

Vi siger tusind tak for 3 fantastiske år, hvor vi alle har nydt at være en del af Krudthus’ hverdag.
Silvia har været meget glad for livet i skoven. I har formået at introducere skovens mange små rum og give hende en følelse af at have en gangske særlig tilknytning til skoven som nærområde. Skoven har været en rigtig god ramme for at etablere nære venskaber. Da Silvia startede i marts 2013 var det i sne og hård frost. Vi forældre var bekymrede for om hun kunne holde varmen? Hvordan med middagsluren? for ikke at tale om hvordan I ville lære en 3-årig at tisse i skoven i flyverdragt. Alt gik jo som bekendt rigtig godt. Silvia har lært rigtig meget i skoven, som hun har glæde af alle steder, hun færdes. Hverdagen i Krudthus harr inspiret Silvia til at skabe hvad som helst ud af hvad som helst. Både grovmotorisk med diverse redskaber og ned i helt fine små detaljer. Vores forventninger til det gode børneliv er blevet mødt af engagerede, lyttende og meget imødekommende medarbejdere – tusind tak til jer alle.
Efter 3 år i krudthus er vi ikke i tvivl om at børnene er skoleparate, men mere i tvivl om skolen er parat til at tage over, hvor Krudthus slipper.... For os har Krudthus givet Silivia den børnehave tid, vi overhovedet kunne ønske for vores datter.
Kærlig hilsen Silvia og hendes forældre Jesper og Gitte (april 2016)